Een autorijles bij GOEDPUNT Autorijschool gaat volgens een vast structuur. Zeg maar een stap-voor-stap aanpak volgens een eigen ontwikkelde effectieve lesmethode. Dit wordt als zéér prettig ervaren. Het geeft rust, overzicht en duidelijkheid. Mede omdat er ook rekening wordt gehouden met jouw leerstijl.

Per les weet jij van tevoren wát je gaat leren en wáár je dit gaat doen. Na afloop van de rijles, worden de vorderingen inzichtelijk gemaakt op jouw Opleidingskaart. Zo zie je exact wat je nog moet beheersen voordat het praktijkexamen kan worden aangevraagd.

Je zult merken dat er bij het autorijden van alles onthouden moet worden. Daarom is er een GOEDPUNTOVERZICHT ontwikkeld, zodat jij in alle rust het geleerde nogmaals kunt doornemen.

Normaliter duurt een rijles 60 minuten. Maar een rijles van 90 of 120 minuten is ook mogelijk. Bijvoorbeeld om meer kilometers op de snelweg te maken of voor extra oefeningen.

GOEDPUNT Autorijschool wil jou graag een prettige rijopleiding aanbieden. Dit merk je aan het persoonlijk contact en de getoonde flexibiliteit. Want de rijles begint op een locatie én tijdstip die jou het beste past. Zo ook waar je afgezet wilt worden. Want je hoeft namelijk niemand op te halen.